Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Περνάει ο "στρατός" !

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την αυριανή παρέλαση, για το αν πρέπει ή όχι να γίνονται παρελάσεις ,εμείς σαν "Λευκή Φρουρά" έχουμε μια άλλη αντίληψη ,αιρετική ίσως για το όλο θέμα!
Η αριστερά,ιδιαίτερα η αποκαλούμενη εναλλακτική (ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι Πράσινοι,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,κλπ) είναι εναντίον των παρελάσεων γιατί είναι εναντίον της ιδέας του Έθνους και του Στρατού!
Ο λεγόμενος "πατριωτικός χώρος" δηλαδή η αστική εθνικοφροσύνη εκστασιάζεται στη θέα ενστόλων και έχει φαντασιώσεις του τύπου "ο λοχίας που έρχεται με ταχείες" για να απαλλάξει την χώρα από τους φαύλους πολιτικούς, εκστρατείες για την ανάκτηση των εδαφών της αυτοκρατορίας του Μ.Αλεξάνδρου και άλλα τέτοια γραφικά. Εδώ ανοίγουμε μια παρένθεση προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Η αυριανή μέρα είναι ιερή, εμείς τιμάμε αυτούς που αγωνίστηκαν για να ελευθερώσουν την Πατρίδα μας απο την οθωμανική σκλαβιά 400 ετών. Μας είναι όμως παγερά αδιάφορο αν αύριο παρελάσουν οι ένστολοι ,καραβανάδες και μπάτσοι και, γιατί μας είναι αδιάφορο; Γιατί ο στρατός δεν είναι ο Εθνικός Στρατός του ελεύθερου Ελληνικού Έθνους,αλλά ο ένοπλος βραχίονας του καπιταλιστικού-μαρξιστικού μορφώματος που ψευδεπίγραφα αποκαλείται "ελληνικό κράτος". Αύριο θα παρελάσουν οι δυνάμεις καταστολής ,οι πραιτωριανοί της κυβέρνησης των δοσίλογων και δοτών πολιτικών που κυβερνούν με τις ευλογίες της Παγκόσμιας Διακύβερνησης του Τραπεζικού συστήματος ! Αύριο θα παρελάσουν οι ορντινάτσες του θείου Σάμ ,αυτοί που φυλάνε τις φυτείες οπίου στο Αφγανιστάν και αυτοί που προστατεύουν το αλβανικό ψευδοκράτος του Κοσόβου του εμπόρου ηρωίνης και ανθρωπίνων οργάνων Χακίμ Θάτσι. Αύριο παρελαύνουν αυτοί που εκπαιδεύονται να καταστείλουν οποιαδήποτε εξέγερση με εθνικό και κοινωνικό χαρακτήρα!
Και ξέρετε ποια είναι η ειρωνία ότι για πρώτη φορά ,άνθρωποι του συστήματος, κοσμοπολίτες δημοσιογράφοι και παράγοντες ,μιλούν για "εθνική ομοψυχία", "ότι πρέπει να τιμήσουμε αρμονικά την εθνική μας επέτειο" και άλλα τέτοια ! Εμείς όμως γνωρίζουμε ότι το Έθνος μας τελεί υπό κατοχή,ότι δεν υπάρχει εθνική ανεξαρτησία, επομένως ο αγώνας των αγωνιστών της Εθνικής Παλιγενεσίας ,πρέπει να συνεχιστεί !
Όταν υπάρχουν κυβερνήσεις ξενόδουλων υποτελών που ξεπουλούν τον εθνικό μας πλούτο , όταν οι γειτονιές μας τελούν υπό κατοχή απο τους αφροασιάτες λαθροεπίκους, εμείς δεν βλέπουμε το λόγο γιατί πρέπει να γίνονται παρελάσεις, εορτασμοί και φιέστες που το μόνο που κάνουν είναι να δώσουν μια επίφαση "εθνικής ανεξαρτησίας" κάτι το οποίο είναι παντελώς ανύπαρκτο!
Όποιος λοιπόν θέλει ,πραγματικά, να τιμήσει,τον αγώνα και τις θυσίες των Κλεφταρματολών και Οπλαρχηγών του 1821 , δεν πρέπει να πάρει μια σημαιούλα και να χειροκροτήσει τα ένστολα τμήματα της αστομαρξιστικής κυβέρνησης ,αλλά να αγωνιστεί με όποιο τρόπο μπορεί για την απελεύθερωση της σκλαβωμένης μας πατρίδας.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ,ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(και οι ένστολοι υπηρέτες του)!
Κλείνοντας αφιερώνουμε την κάτωθι φωτογραφία του σύγχρονου αστικού πολυπολιτισμικού στρατού στους "εθνικόφρονες" που ακόμα εκστασιάζονται (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) στη θέα των ενστόλων! Αυτός είναι ο "στρατός" σας ,χαρισμά σας ,να τον χαιρόσαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου