Σάββατο 21 Απριλίου 2012

21η Απριλίου 1967 "Επανάστασις" ή Παρένθεσις;

Οι πρωταγωνιστές του Απριλιανού πραξικοπήματος

Αναδημοσιεύουμε έναν σύνδεσμο με το άρθρο το οποίο εδημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελληνοκρατία" το 1998 ,σχετικά με το Απριλιανό πραξικόπημα. Σήμερα κάποιοι απο τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο ,γιορτάζουν την συγκεκριμένη επέτειο,κάποιοι άλλοι,όμως όχι. Εμείς ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία γιατί:
-Το απριλιανό καθεστώς δεν είχε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, το εδήλωνε άλλωστε, απλά το διακατείχε ένας στείρος αντικομμουνισμός, και μια εξίσου "στείρα" και χωρίς αντίκρυσμα εθνικοφροσύνη.
- Δεν υπήρξε ποτέ μια επανάσταση ,αφού δεν άλλαξε τις δομές του σάπιου αστικού κράτους,δεν έδωσε ένα εναλλακτικό όραμα στην νεολαία, δεν ενσωμάτωσε τις υγιείς εθνικές και πατριωτικές δυνάμεις ,αντίθετα τις εκυνήγησε (βλ. ΕΣΕΣΙ)!
-Δεν ετιμώρησε τους πολιτικάντηδες ,τα λαμόγια ,αυτούς που "έφαγαν" τα λεφτά από το σχέδιο "Μάρσαλ" ,αντίθετα άφησε τους πολιτικάντηδες ελεύθερους να αλωνίζουν στο εξωτερικό ,παριστάνοντας τους αντιστασιακούς,και τα λαμόγια να συνεχίζουν τη δράση τους.
- Συνέχισε να συνεργάζεται με τους Αμερικάνους και το ΝΑΤΟ, με τον ίδιο τρόπο που εσυνεργάσθηκαν και οι προηγούμενες κυνοβουλευτικές κυβερνήσεις. Όταν ο Παπαδόπουλος εθέλησε να "αυτονομηθεί", κάπως, απο τον αμερικανικό παράγοντα τον έριξαν οι ίδιοι οι συνεργάτες του(Ιωαννίδης).
- Δεν διαφωνούμε ότι αρκετοί απο τους κινηματίες ήσαν έντιμοι, δεν καταχράστηκαν χρήματα ,και διαχειρίσθησαν το κράτος πολύ καλύτερα,απο τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, όμως ο τόπος δεν χρειαζόταν (και δεν χρειάζεται) μόνο μια καλή διαχείριση, ο τόπος χρειάζεται μια επανάσταση που θα ανατρέψει το υπάρχον καπιταλιστικό-μαρξιστικό μόρφωμα και τις δομές του σάπιου αστικού κυνοβουλευτικού καθεστώτος.
Γι'αυτούς τους λόγους ,εμείς σαν ιστολόγιο μιας αυθεντικής ριζοσπαστικής ,αντικαπιταλιστικής και αντισυστημικής Δεξιάς ,σήμερα δεν γιορτάζουμε τίποτα απλά ενθυμούμαστε μια ευκαιρία που χάθηκε ,γιατί οι "πρωταγωνιστές" της δεν ήθελαν να ανατρέψουν το σάπιο κατεστημένο ,ήθελαν απλά να το διασώσουν.
Γιατι οι καλές προθέσεις και η εντιμότητα, δεν είναι απο μόνες τους αρκετές αν δεν υπάρχει η θέληση να ανατρέψεις,όχι μόνο μια κυβέρνηση αλλά και ένα σάπιο και αντεθνικό σύστημα όπως είναι η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
"Λευκή Φρουρά"

Παραθέτουμε τον σύνδεσμο:
21η Απριλίου και Εθνικισμός

ΥΓ. Το κείμενο αυτό έχειδημοσιευθεί και στο ιστολογίο:
Νέα Πατρίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου