Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ "ΕΛΛΑΔΑΣ": Ανακακύφθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο Εφετείο Αθηνών!

Όταν ένας απο τους υπολογιστές στο Εφετείο Αθηνών ,έπαθε βλάβη (κόλλησε) οι τεχνικοί ανακάλυψαν ότι η βλάβη προήρθε απο "ιο" που υπήρχε σε ιστοσελίδα ,παιδικής πορνογραφίας.
Μετά απο τα κρούσματα παιδοφιλίας απο ιερείς ,εκπαιδευτικούς και ένστολους έρχεται και η σειρά του δικαστικού κλάδου. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν οι δράστες ήσαν διοικητικοί υπάλληλοι ή δικαστικοί, ούτε αν χρησιμοποιούσαν τους υπολογιστές του εφετείου και  για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ελληνική κοινωνία ,είναι σαπισμένη απο την κορυφή έως τα κατώτερα στρώματα και ίσως ,ότι η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη !
Σε μια υγιή ,δηλαδή σε μια αντιδημοκρατική, μη "ανεκτική" ,"φασιστική" ,ολοκληρωτική κοινωνία (πείτε όπως σας αρέσει) αυτή  θα ήταν η παραδειγματική τιμωρία των παιδεραστών που δεν είναι "ψυχικά ασθενείς" όπως ισχυρίζονται μαρξιστογενείς ψυχολόγοι αλλά διεστραμένοι εγκληματίες:
 



1 σχόλιο:

  1. Δεν θα με εξέπληττε αν ανακάλυπταν και στούντιο για την παραγωγή πορνογραφικού υλικού...
    Όσους δικηγόρους ξέρω (αν και γενικά αποφεύγω αυτό το είδος "ανθρώπου") υποστηρίζουν πως ο δικαστικός κλάδος είναι μακράν ο πιό διεφθαρμένος από όλους τους άλλους μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή