Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλοι ξεφτιλίζουν τον Χριστό σε ‘event’ την Κυριακή του Πάσχα - Εκδότρια φίλη του ΓΑΠ τους υμνεί!!!

"HUNKY" JESUS": Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ







Κατ'αρχάς ζητάμε συγγνώμη που δημοσιεύουμε αυτό τον σύνδεσμο (όπως και τις φωτογραφίες) τέτοια ημέρα, πλήν όμως θεωρούμε σημαντικό να ενημερωθεί ο κόσμος για την κατάσταση σήψης της μεταμοντέρνας κοινωνίας (post-modern society). Όσο και να ακούγεται παράξενο στις ΗΠΑ κυβερνά ένα μαρξιστικό -τροτσκιστικό κατεστημένο, το οποίο ήδη απο την δεκαετία του '30 (η γνωστή Σχολή της Φραγκφούρτης) ελέγχει τα ακαδημαϊκά ιδρύματα ,την πολιτιστική ζωή αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στην Β.Αμερική. Η συμμορία νεομαρξιστών-τροτσκιστών δια(παρα)νοουμένων, το τραπεζικό τοκογλυφικό κατεστημένο (αμφότεροι με ρίζες από τον "περιούσιο" λαό του Γιαχβέ) και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μέσω της πολιτικής ορθότητας (politically correct) προσπαθούν  να αποδομήσουν την ταυτότητα της Λευκής Ευρωπαϊκής πλειοψηφίας ,της οποίας η χριστιανική πίστη (προτεσταντική ,καθολική και ορθόδοξη)  αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι  . Το πολιτικά ορθό "πνευματικό" κατεστημένο χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό   την καλλιέργεια αισθήματος ενοχής για υπαρκτά και ανύπαρκτα "εγκλήματα"  των Λευκών σε βάρος των εγχρώμων (π.χ. δουλεία, φυλετικές "διακρίσεις" κ.α.) , τις διακρίσεις ,μέσω της "Θετικής Δράσης" (affirmative action) υπέρ  των εγχρώμων κοινότητων σε βάρος των Ευρωπαϊκών και την δημιουργία "εναλλακτικών", τεχνητών κατά βάση ,ταυτότητων (identities) όπως gay,lesbian,transgender κλπ .
Παραθέτουμε τον κάτωθι σύνδεσμο , ο οποίος μας προκαλεί εκτός από οργή και μια βαθιά ανησυχία, αφού ότι "γεννιέται" στην Νέα Βαβυλώνα (ΗΠΑ) έρχεται στην Γηραιά Ήπειρο αργότερα.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ,ότι, όπως καταδικάζουμε την διακωμώδηση χριστιανικών συμβόλων απο τους αριστερούς liberals, καταδικάζουμε και την διακωμώδηση των συμβόλων και της μουσουλμανικής πίστης (π.χ. σκίτσα του Μωάμεθ, κάψιμο του κορανίου κλπ) από τους νεοσυντηρητικούς (neoconservatives aka neons). Άλλωστε η ισλαμική εισβολή στην Ευρώπη και ο θρησκευτικός φονταμενταλισμός των Ουαχάμπι ήταν δημιούργηματα του Μπερζίνσκι ("περιούσιος") της CIA και της Mossad!
O Σύνδεσμος:
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2012/04/event.html
και η παρουσίαση του event απο φιλελεύθερη εφημερίδα του San Francisco:
http://www.huffingtonpost.com/2012/04/09/hunky-jesus-contest_n_1412922.html?ref=mostpopular#s853315

ΥΓ Η είδηση πρωτοπαρουσιάστηκε στα ελληνικά απο το ιστολόγιο Κόκκινος Ουρανός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου