Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Η Madonna στην Ρωσία για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των "gay"!

Η βασίλισσα ,όπως την αποκαλούν τα ΜΜΕ, της pop, Madonna,έχει σκοπό να ταξιδέψει στην Ρωσία για να προωθήσει την παγκόσμια καμπάνια της για τα δικαιώματα της εκεί ομοφυλοφυλικής "κοινότητας" !
Μια δημοσκόπηση που έγινε ΄στην Ρωσία δείχνει την συντριπτική πλειοψηφία (86%) του Ρωσικού λαού , αντιτίθεται στην "νομιμοποίηση" ,μέσω γάμου, των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, όπως γίνεται σε πολλές χώρες της παρηκμασμένης Δ.Ευρώπης.
Η Ρωσία είχε σθεναρά αρνηθεί να υιοθέτηση το κοινό ψήφισμα των υπουργών εξωτερικών στην σύνοδο των G8 για τα΄"ανθρώπινα"  δικαιώματα των gays ,λεσβιών ,αμφιφυλόφιλων και transgenders!
Χώρες οι οποίες δεν είναι αρεστές στο Παγκόσμιο Τραπεζιτικό κατεστημένο κατηγορούνται γιά καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυταρχισμό κλπ . Φυσικά η "ομοφοβια" (sic) δεν θα μπορούσε ν'απουσιάζει στις κατηγορίες που προσαπτούν σε χώρες όπως η Ρωσία, Λευκορωσία ,Συρία κ.α.
Ενδεικτικά θα πούμε ότι η τοπική κυβέρνηση της ευρύτερης περιφέρειας της Αγίας Πετρούπολης πέρασε νόμο που απαγορεύει την οποιαδήποτε μορφή προώθηση της ομοφυλοφιλίας και της παιδεραστίας μέσω βιβλίων, εντύπων και του διαδικτύου. Οι οργανώσεις των ομοφυλοφίλων παγκοσμίως καλούν τους πολίτες ανά τον κόσμο να μποϋκοτάρουν τουριστικά την Α.Πετρούπολη! Επίσης είναι γνωστές οι θέσεις ενάντια στην προώθηση της ομοφυλοφιλίας  του ορθόδοξου και εθνικοκομμουνιστή δημάρχου της Μόσχας Yuri Luzhkov, οποίος και μετά τις αντιδράσεις στα εκεί "gay pride"το 2009 και το2010 απαγόρευσε πέρσι το gay pride, θέτοντας,έτσι, εαυτόν στην μαύρη λίστα των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα  .
Γι'αυτό το λόγο η πολιτικά φιλελεύθερη Μadonna ,η οποία απαρνήθηκε την παραδοσιακή καθολική της πίστη ασπαζόμενη την ιουδαϊκή Καμπάλα, θεωρεί καθήκον να επισκεφτεί την Α.Πετρούπολη για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των gay! Η βασίλισσα της πόπ μουσικής ,το 2006 σε συναυλία της στη Μόσχα είχε εμφανιστεί επι σκηνής πάνω σε σταυρό με αγκάθινο στεφάνι ,προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις ,ακόμα και απο άτομα που πρίν την θαύμαζαν ως καλλιτέχνιδα!
Η Madonna όπως εμφανίστηκε στην συναυλία της στην Μόσχα το 2006 όταν τραγούδησε το "Live to Tell"
προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και απο τους παρευρισκόμενους.

Η πρόκληση από την Madonna απέναντι στη θέληση του Ρωσικού λαού ,που θέλει να διατηρήσει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής του δεν θα μείνει αναπάντητη. Ήδη ορθόδοξες οργανώσεις , εθνικιστικά κινήματα και σύλλογοι βετεράνων του Ρωσικού Στρατού και λέσχες εφέδρων οργανώνουν εκδηλώσεις ενάντια στην βασίλισσα της πόπ ,των ομοφυλόφιλων φίλων της και των ντόπιων και ξένων φιλελεύθερων που θα θελήσουν να συνδράμουν στην εν λόγω καμπάνια,  αφήνοντας στην άκρη τις όποιες μικρές ή μεγάλες διαφορές τους !
Όχι μόνο οι μεγάλης ηλικίας ,αλλά και η Ρώσικη νεολαία αντιδρά σθεναρά στην διάδοση
της προπαγάνδας υπέρ των ομοφυλοφιλικών σχέσεων!

Ο Ρωσικός λαός ακόμα δείχνει να αντιστέκεται στην συντριπτική του πλειόνητα απέναντι στον οδοστρωτήρα του μετα-νεωτερισμού!
Πηγές:
ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ
Vancouver Sun
Life Site News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου