Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Oι "ιππότες" της "ελεεινής τραπέζης"!

Ο ευνοόύμενος των ΜΜΕ και εμφανιζόμενος σαν επίδοξος σωτήρας
sir Βασίλης Μαρκεζίνης!
Ο κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης υιός του γνωστού πολιτικού Σπύρου Μαρκεζίνη και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, είναι ο άνθρωπος ,που τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου προωθούν σαν εναλλακτική λύση απέναντι στο σάπιο πολιτικό σύστημα. Ο κ.Μαρκεζίνης,όμως, παρόλη την ευφυία του, την ευρυμάθεια του και το επιστημονικό του έργο , είναι κομμάτι του (σάπιου) συστήματος.
Υπήρξε επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος του βρεταννικού στέμματος και η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ η Β' του απένειμε τον τίτλο του ιππότη για την προσφορά του στον αγγλικό θρόνο.
Για όσους δεν το γνωρίζουν τα μέλη της βρεταννικής αριστοκρατίας και ειδικά αυτοί που τους απονέμεται τίτλος ευγενείας, είναι σε ποσοστό 90% μέλη μασωνικών στοών.
Τον συγκεκριμένο αυτόν άνθρωπο ,προσπαθούν να μας τον παρουσιάσουν σαν την εναλλακτική λύση που θα μας βγάλει από τις εξαρτήσεις και τα αδιέξοδα.
Τελικά το σύστημα που δημιουργεί τις κρίσεις ,έχει έτοιμες και τις λύσεις.
Διαβάστε αυτή την δημοσιεύση απο τον "Μαύρος Κρίνος"  και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Κα για να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι: Ο Σπύρος Μαρκεζίνης ,πατέρας του sir "Bill" είχε στο γραφείο του την φωτογραφία της ισραηλίνης πρωθυπουργού Γκόλντα Μέϊρ με την οποία είχε και προσωπική φιλία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου