Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ή με τον Άσσαντ (και την Ευρασία) ή με την βαρβαρότητα!

Ο Σοσιαλεθνικιστής ηγέτης της Συρίας Μπασάρ-Αλ-Άσσαντ


Άντρες των Ρωσικών Ειδικών Μονάδων (spetsnaz). Συναδελφοί τους πολεμούν στο πλευρό της
νόμιμης Συριακής κυβέρνησης!
Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται κινητικότητα στο "μέτωπο" της Συρίας. Η Ρωσία και η Κίνα φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τους δυτικούς να πατήσουν πόδι στη Συρία. Οι Κινέζοι ήδη έχουν στείλει πολεμικά πλοία τα οποία προφανώς θα δράσουν αποτρεπτικά σε οποιαδήποτε ενέργεια των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αν αυτές θελήσουν επίσημα να επέμβουν για "ανθρωπιστικούς" λόγους στη Συρία. Η Ρωσία έχει αποστείλει τις ειδικές δυνάμεις των Spetsnaz και εθελοντές ουσιαστικά άτομα που δουλεύουν σε ρωσικές εταιρίες pmc (private military contractors) για να αντιμετωπίσουν τις αμερικανικές ,βρεταννικές,γαλλικές ,ισραηλίτικες και του τουρκικές ειδικές δυνάμεις αλλά και τους μισθοφόρους της αμερικάνικης PMC Blackwater που επιχειρούν προς αρωγή των "εξεγερμένων" .

Δεν θα πούμε ότι όλα είναι ειδυλλιακά στη Συρία επί Άσσαντ ,όμως δεν υπάρχει η δουλεία του τόκου που υπάρχει στη Δύση, υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη ,θρησκευτική ελευθερία κάτι παντελώς άγνωστο σε χώρες του αραβικού κόσμου φιλικές προς τις ΗΠΑ (όπως Σ.Αραβία, Εμιράτα κλπ).
Το περίεργο όμως είναι ότι στο πλευρό των Δυτικών βρίσκονται οι φαινομενικά αντίπαλοι τους Ταλιμπάν ,οι οποίοι στηρίζουν και εκπαιδεύουν τους εξεγερθέντες. Και λέμε φαινομενικά γιατί ο ισλαμικός φονταμενταλισμός ήταν δημιουργία της CIA την εποχή που οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στο Αφγανιστάν.
H Συρία βρίσκεται περικυκλωμένη αφού η Τουρκία θέλει να βάλει χέρι στους υδάτινους πόρους της, το  Ισραήλ θέλει να καταστρέψει έναν προαιώνιο εχθρό και η Δύση θέλει να εκδιώξει ένα καθεστώς που δεν έχει μπεί στο χρηματοπιστωτικό ,ληστρικό, της σύστημα . Βέβαια οι ατλαντιστές θέλουν να στερήσουν απο τη Ρωσία τη μοναδική της πρόσβαση στη Μεσόγειο .
Στο ερώτημα με τον σοσιαλεθνικιστή Άσσαντ και το Μπάαθ ,την Ευρασία ή με τη Δύση της καπιταλιστικής χρηματοπιστωτικής βαρβαρότητας η απάντηση μας είναι προφανής.
Και επειδή το φιλελεύθερο σοσιαλδημοκρατικό κεντροαριστερό μόρφωμα (ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ) που πρόκειται με τις ευλογίες του μιγά (και κρυφοουαχαμπίτη) Ομπάμα και της κρυπτοΙουδαίας Μέρκελ να κυβερνήσει θα στηρίξει τις "δημοκρατικές" αλλαγές, εμείς σαν πραγματικοί Έλληνες πατριώτες είμαστε στο πλευρό του ΣΟΣΙΑΛΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ηγέτη Άσσαντ αλλά και των δυνάμεων που τον στηρίζουν δηλαδή της Ρωσίας , της Κίνας και του Ιράν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου