Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ρωσο-Συριακή συνεργασία ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων

Η Άγκυρα & Δαμασκός ανακοίνωσαν την κατάρριψη!

Η Άγκυρα παραδέχθηκε χθες αργά μετά τα μεσάνυχτα ότι "μαχητικό αεροσκάφος F-4 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας καταρρίφθηκε από τις συριακές δυνάμεις και οι πιλότοι αγνοούνται".

Η ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα ύστερα από τη συνεδρίαση, που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – αμέσως μετά την επιστροφή του από το Μεξικό και τη Σύνοδο του G20 – των αρχηγών των επιτελείων, υπουργών και του αρχηγού της ΜΙΤ. Επίσης, αναφέρεται ότι η τουρκική πλευρά θα εξετάσει με προσοχή όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και στη συνέχεια θα καθορίσει τη στάση της και τις τυχόν αντιδράσεις της.

Στο μεταξύ, και ο συριακός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος «πάνω από τα συριακά χωρικά ύδατα».

«Η αεράμυνά μας αντιμετώπισε ένα στόχο ο οποίος παραβίασε τον εναέριο χώρο μας πετώντας πάνω από τα χωρικά μας ύδατα πριν από το απόγευμα της Παρασκευής και τον κατέρριψε. Αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για ένα τουρκικό στρατιωτικό αεροσκάφος», ανέφερε με λιτή ανακοίνωση των συριακών ενόπλων δυνάμεων την οποία μετέδωσαν κρατικά συριακά μέσα ενημέρωσης.

Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης ότι δεν γνωρίζει κάτι για την τύχη των δυο πιλότων του αεροσκάφους και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους συνεχίζονται. Άρα αυτά που μετέδιδαν χθες τα τουρκικά ΜΜΕ ότι "Οι πιλότοι παραδόθηκαν" ή ότι επιτράπηκε στα τουρκικά διασωστικά μέσα να μπούνε μέσα στην περιοχή που έπεσε το αεροσκάφος και να πάρουν τους πιλότους διαψεύστηκε απόλυτα. Η Συρία δεν λειτούργησε όπως η Ελλάδα με "αστική ευγένεια".

Οι πιλότοι ή έχουν συλληφθεί από τους Σύρους αν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν ή σκοτώθηκαν κατά την έκρηξη. Πηγές του ΓΕΑ ανέφεραν στο defencenet.gr ότι "Πολύ δύσκολα θα έχουν γλυτώσει οι πιλότοι αν υπάρχει απ'ευθείας πλήγα και κτυπήθηκαν από S-300. Η έκρηξη που προκαλεί η κεφαλή είναι τεράστια και μπορεί να ρίξει δύο ή και τρία αεροσκάφη που βρίσκονται σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων μεταξύ τους. Κατ'αυτό τον τρόπο κτυπήθηκε και το δεύτερο RF-4E" (σ.σ.: Στο ΓΕΑ και στο ΓΓΕΘΑ είναι πεπεισμένοι ότι πρόκειται για τα δύo RF-4E που εκινούντο στον βορειοανατολικό τμήμα του κυπριακού FIR μισή ώρα πριν την κατάρριψη".

Νωρίτερα, είχε μεταδοθεί από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι η Συρία ζήτησε συγγνώμη, αλλά αυτό διαψεύστηκε τελικά, όπως έχει μεταδοθεί από τα τουρκικά ΜΜΕ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση το τουρκικό γόητρο έχει πληγεί βαθιά...
πηγή

Σ.Σ. Λευκής Φρουράς :
Από ότι φαίνεται η Ρωσία δεν είναι πρόθυμη να αφήσει την Συρία βορά στις ορέξεις της χούντας των ιουδαίων τραπεζιτών. Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι βρίσκονται επί συριακού εδάφους βοηθώντας την κυβέρνηση της Συρίας στον αγώνας της εναντία στην ανίερη συμμαχία ΗΠΑ-Ισραήλ -Τουρκίας και Αλ Καϊντα . Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Αυτό το βιντεάκι το αφιερώνουμε στα παιδιά που ξέρουν να δίνουν τις πρέπουσες απαντήσεις : όπου πρέπει και όταν πρέπει:



Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου