Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

"Αστικοπατριωτικό αντιφασιστικό παραλήρημα"

Για να μην ξεχνιόμαστε ,εκτός της "κόκκινης" υπάρχει και η "γαλανόλευκη" antifa. 
Ρίξτε μια ματιά στον κάτωθι σύνδεσμο και δείτε πως σκέφτονται οι αστοί πατριώτες ,οι αποκαλούμενοι και ως ελληνορθόδοξοι:
Το πρόβλημα τους είναι οι υμνητές του Αδόλφου Χίτλερ!!!! Και δεν είναι το πρόβλημα τους , ούτε οι ιερείς με τα στρινγκάκια,ούτε  οι παρεκκλησιαστικές οργανώσεις με διασυνδέσεις με CIA και Mossand ούτε η καταδίκη του εθνοφυλετισμού ως αίρεση!
Βέβαια τέτοια φαινόμενα είναι αποτέλεσμα μιας άρρωστης νοοτροπίας που υπάρχει στο λεγόμενο "πατριωτικό" ή "εθνικό χώρο. Ενός χώρου που τόσα χρόνια καλλιέργησε έναν νοσηρό σωβινισμό του τύπου "Πας μη Έλλην Βάρβαρος" ,"εμείς τα βρήκαμε όλα" ή το ανεκδιήγητο όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες....." κλπ. Οι "πατριώτες" αυτού του τύπου μισούν με τον ίδιο τρόπο ,όπως και οι αριστεροί, (και ίσως περισσότερο) αυτό για το οποίο εμείς παλεύουμε . Δηλαδή μια Λευκή Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία που θα αρχίζει από το Κάντιξ και θα τελειώνει στο Βλαδιβοστόκ! Με αυτούς τους "πατριώτες" δεν έχουμε τίποτα κοινό ,μας χωρίζει άβυσσος. Αυτοί θέλουν μια Ελλάδα μίζερη της "καθ'ημάς Ανατολής" με μπουζουκοτσιφτετέλια  και ελληνόψυχους "ζητάδες" ,εμείς θέλουμε μια Ελλάδα με Πλατωνική Πολιτεία και Ευρωπαϊκή Κουλτούρα και πολιτισμό. 
Ας αφήσουμε τους διάφορους "ελληνόψυχους" ψευτοορθόδοξους και ψευτοεθνικούς στην ελληναράδικη τους μιζέρια μαζί με τους "μακαριστούς κεραυνούς" και "τις ομάδες Ε"! 
Η δική μας πατρίδα βρίσκεται εκεί που πολεμούν για τις Ιδέες μας"!
ΥΓ να πληροφορήσουμε τους διάφορους "ελληνόψυχους" της αστικής εθνικοφροσύνης και της "πατριωτικής αριστεράς (στην ουσία τα ίδια πράγματα πιστεύουν) ότι αν δεν ήταν κάποιοι "βάρβαροι" Γερμανοί, Γάλλοι,Πολωνοί κλπ φιλέλληνες να δώσουν χρήμα και αίμα κατά την διάρκεια της επανάστασης του 1821, αυτή η χώρα ίσως να ήταν ακόμα βιλαέτι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας"!
YΓ2 Καλύτερα με τους "βάρβαρους" Ευρωπαίους που έβγαλαν Δάντη, Γκαίτε, Σίλλερ, Έβολα ,Σπένγκλερ Γιούγκερ παρά με τους τσιφτετέλληνες "πατριώτες" των σκυλάδικων και των μπουζουκιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου